Constănțenii, invitați să-și măsoare tensiunea și indicele de masă corporală

500
Constănțenii, invitați să-și măsoare tensiunea și indicele de masă corporală - tensiuneaarteriala-1317156087.jpg

Galeria Real și Sensiblu, în parteneriat cu Real Hyper-market, organizează, în zilele de 1 și 2 octombrie, sesiuni de testări gratuite a tensiunii și a indicelui de masă corporală, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii.
Constănțenii vor putea să se testeze, în ambele zile, în cadrul Real 2, situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu, numărul 168, între orele 12,00 și 18,00. Totodată, cei care se vor opri câteva minute pentru a-și verifica starea de sănătate vor putea câștiga diverse premii la concursuri pe teme de sănătate. "Dorim să fim alături de clienții noștri și în contexte sociale. Ziua Mondială a Inimii marchează faptul că ne deschidem porțile și către evenimente necomerciale, cum ar fi campaniile de screening a populației. Suntem convinși că publicul apreciază că în timpul dedicat cumpărăturilor, noi îi oferim beneficiul unor teste gratuite de sănătate. Aceasta, cu atât mai mult cu cât fiecare dintre noi devine din ce în ce mai ocupat și mai puțin preocupat de sănătate sa", a afirmat Ioana Laura Pasca, director marketing Galeria Real.
"Scopul campaniei Zilei Mondiale a Inimii este sprijinirea pacienților pentru adoptarea unui stil de viață sănătos", a afirmat și Dan Nicolescu, director marketing Sensiblu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2054 secunde