Constănțeni arestați, după ce au furat piese auto din curtea unei societăți comerciale

187
Constănțeni arestați, după ce au furat piese auto din curtea unei societăți comerciale - politiarutieraactiunepietonizona-1556188637.jpg

Articole de la același autor

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de furt calificat, polițiști din cadrul Secției 5 au identificat trei persoane bănuite de comiterea faptei.


Astfel, la data de 12 aprilie a.c., cele trei persoane ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale din municipiul Constanța, de unde ar fi sustras trei acumulatori auto de la utilajele parcate în incintă și o carcasă a unei cutii de viteze.


La data de 24 aprilie a.c., polițiștii Secției 5, sprijiniți de colegii Secției 4 și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat 3 percheziții domiciliare la locuințele persoanelor în cauză, doi bărbați în vârstă de 37, respectiv 46 de ani și un minor de 15 ani.


Persoanele adulte au fost reținute pe o perioadă de 24 de ore și introduse în C.R.A.P. al IPJ Constanța, urmând ca la data de 25 aprilie a.c. să fie prezentate Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7256 secunde