Combinația dintre alcool și medicamente, un dezastru pentru organism

210
1
Combinația dintre alcool și medicamente, un dezastru pentru organism - combinatiadintrealcool-1423057860.jpg

Articole de la același autor

Unele medicamente despre care probabil că nu suspectați că ar putea interacționa cu alcoolul vă pot provoca reacții adverse importante, inclusiv cele din categoria substanțelor care pot fi achiziționate fără prescripție medicală. Până și anumite remedii naturiste pot avea efecte nocive, atunci când sunt administrate concomitent cu consumul de băuturi alcoolice.

Alcoolul, la fel ca unele substanțe medicamentoase, poate produce stări accentuate de somnolență, amețeală și confuzie. Însă, consumul de alcool în același timp cu administrarea medicamentelor va intensifica aceste efecte periculoase în anumite situații. Puterea de concentrare scade, la fel și aptitudinile motrice.

Comentează știrea

rodica
5 februarie 2015
lucru pentru toti, simplu si repede!

Lucru pentru toti, simplu si repede! Suntem un fenomen in continua crestere! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9502 secunde