Cine protejează cadrele medicale de pacienții agresivi

162
1
Cine protejează cadrele medicale de pacienții agresivi - cineprotejeaza-1455649399.jpg

Articole recomandate

Joi, 18 februarie, de la ora 10.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Con-stanța, va avea loc dezbaterea din cadrul campaniei "Nu agresați cadrele medicale!", organizată de Federația SANITAS, în parteneriat cu Comisia de Sănătate și Familie - Camera Deputaților, Președinția României, Ministerul Sănătății și Ministerul Muncii.

Campania "Nu agresați cadrele medicale!" are ca obiectiv principal adoptarea unui act legislativ care să apere corpul medical și care să des-curajeze violența de orice natură - fizică sau verbală. În vederea realizării acestui lucru, Federația SANITAS organizează o serie de dezbateri cu reprezentanții autorităților statului, manageri de spitale și angajați din sistem pentru identificarea tuturor situațiilor conflictuale care conduc la acte de violență și a posibilelor soluții pentru prevenirea acestora sau pedep-sirea lor.

"Sperăm să contribuim la crearea unui mediu sigur și sănătos în care personalul medical să își poată desfășura activitatea", precizează reprezentanții Sanitas Constanța. 

Comentează știrea

Doru
17 februarie 2016
Atata corectitudine politica

de ti se face greata! De ce nu precizati din ce etnie fac parte cam 99,9 din pacientii care agreseaza personalul medical?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3934 secunde