Cine a câștigat concursul "Micii Sanitari" 2012?

658
Ieri, la Ovidiu, s-a desfășurat etapa finală din 2012 a concursului "Micii Sanitari" adresat copiilor de grădiniță din tot județul Constanța organizat de Societatea Națională de Cruce Roșie Română - filiala Constanța, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean, Comisariatul pentru Societate Civilă și cu sprijinul autorităților locale. Micuții s-au întrecut în noțiuni privind reguli de igienă personală și au demonstrat că știu mai multe lucruri decât oamenii mari în materie de prim ajutor medical. Ei au demonstrat, teoretic și practic, că se descurcă de minune în acordarea unui ajutor profesionist în caz că cineva s-a ars cu un fier de călcat, a fost înțepat de o albină sau că suferă de insolație.

Concursul, care a demarat la data de 8 mai, a angrenat zeci de echipe din tot județul Constanța, care s-au luptat pentru a ajunge la faza județeană trecând prin mai multe competiții zonale. Așa se face că, ieri, la Ovidiu, au concurat șapte dintre cele mai bune echipe din județ, respectiv grădinițele "Lumea Poveștilor", "Tom Degețel", și echipele cele mai bune din Cumpăna, Mangalia, Hârșova, Ovidiu și Albești.

Copiii au avut punctaje foarte bune, astfel că, pentru a putea exista un câștigător, micuții de la "Lumea Poveștilor" și "Tom Degețel" au trebuit să fie departajați prin proba suplimentară: puzzle! Cei care au desăvârșit puzzle-ul în timpul cel mai scurt au fost declarați învingători. Așadar, fericiții câștigători ai concursului "Micii Sanitari" din acest an au fost copiii de la "Lumea Poveștilor", pe locul doi clasându-se Grădinița "Tom Degețel", pe locul trei au fost, cu punctaj egal, copiii de la Cumpăna, Mangalia, Hârșova și Ovidiu, iar pe locul patru preșcolarii de la Albești. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Aprilie 2012
Stire din Cetățenești : Cum alegeți grădinița piciului?
Pagina a fost generata in 0.7623 secunde