Centru de recoltare analize dedicat exclusiv copiilor și femeilor însărcinate, la Constanța

565
Centru de recoltare analize dedicat exclusiv copiilor și femeilor însărcinate, la Constanța - centrudeanalize-1525766276.jpg

Articole de la același autor

Synevo a lansat în Constanța primul centru din rețeaua din România de recoltare dedicat exclusiv copiilor și femeilor însărcinate, aceasta fiind a patra unitate de acest tip lansată la nivel internațional de Synevo. Centrul de recoltare analize medicale Synevo "Mama si copilul" pune la dispoziție servicii de laborator dedicate copiilor și femeilor însărcinate din Constanța și zonele limitrofe. Centrul a fost conceput pentru a oferi copiilor un mediu care să le inspire încredere, acesta fiind amenajat cu piese de mobilier dedicate și integrate într-un concept de poveste. 


"Dorim să încurajăm prin această investiție din Constanța prevenția în rândul copiilor și să reiterăm importanța diagnosticului paraclinic corect ca bază a menținerii stării de sănătate a clienților noștri. De asemenea, dorim să încurajăm testarea prenatală și postnatală prin teste moleculare și genetice avansate care să asigure controlul corect al sănătății de la cea mai fragedă vârstă. Cel mai probabil vom lansa în curând centre similare și în alte orașe din țară", a declarat Laurențiu Luca, director general Synevo România. 


Centrul de recoltare din Constanța are o suprafață de 85 de metri pătrați și un spațiu de joacă dedicat copiilor care include o căsuță din pădure, un tobogan, cărți de colorat și jocuri. Synevo operează în Constanța un total de șase centre de recoltare. "Ne bucură să le oferim prin intermediul acestei investiții mamelor și copiilor din Constanța o experiență cât mai puțin stresantă cu putință. Am dotat centrul de recoltare cu cele mai avansate tehnologii, printre care aparatul AccuVein, care afișează o hartă a vascularizării venelor pe suprafața pielii, permițând o venopuncție eficientă", a mai spus și Ovidiu Marta, director Operațiuni Regiunea Est și managerul laboratorului din Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0838 secunde