Cei mai periculoși aditivi pentru corp și în ce alimente se găsesc!
149
Articole de la același autor
Ce afecțiuni pot ascunde umflăturile de la nivelul pleoapelor
09 Ianuarie 2015
Părinți cu psoriazis. Ce șanse au copiii să moștenească boala?
10 Ianuarie 2015
Cea mai modernă metodă de detoxifiere a organismului, la Constanța
19 Ianuarie 2015
Colica biliară - simptome, cauze și tratament
10 Decembrie 2014
Drumuri și cozi. Calvarul cardurilor de sănătate!
16 Ianuarie 2015
Echipa Mrini Eye Hospital, completată de un renumit medic din București
23 Decembrie 2014
Cu denumirea completă de butylhydroquinone tertiar, această substanță este un derivat al butanului. Rolul ei ste de a păstra proaspete, pentru o durată cât mai îndelungată, alimentele. Se găsește în special în chipsuri, mâncarea de tip fast-food sau semi-preparată, dar și în covrigei și biscuiți. Dacă este consumat în doze mici nu este periculos, însă în exces duce la delir, senzație de sufocare, probleme de vedere și o stare de neliniște.
Poate apărea pe eticheta produselor cu denumirea de glycerol triacetate și este folosit pentru a da alimentelor acea compoziție moale pe care o au gumele și unele jeleuri. Este folosită și în prăjituri pentru a fi mai moi și a preveni uscarea blaturilor. Se mai găsește și în produsele de machiaj, parfumuri și țigări, scrie realitatea.net.
Poate apărea pe eticheta produselor cu denumirea de glycerol triacetate și este folosit pentru a da alimentelor acea compoziție moale pe care o au gumele și unele jeleuri. Este folosită și în prăjituri pentru a fi mai moi și a preveni uscarea blaturilor. Se mai găsește și în produsele de machiaj, parfumuri și țigări, scrie realitatea.net.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Sâmbătă, 01 Iunie 2013