€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

Ceaiul de urzică, o cură primăvăratică de sănătate

Ştire online publicată Joi, 25 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Unul dintre cele mai eficiente ajutoare medicale pe care îl pune natura la dispoziția noastră îl reprezintă urzica. Daca vreți să întineriți cu cinci ani și să vă curățați organismul de toate toxinele acumulate, faceți la începutul primăverii o cură de urzici. 


Urzica ajută în cazuri de nisip la rinichi și în urină, contribuie la ameliorarea durerilor puternice de cap, având și însușiri depurative și hematopoietice. Având o influență pozitivă asupra pancreasului, ceaiul de urzici scade nivelul glicemiei, vindecând bolile și inflamațiile căilor urinare, precum și retenția urinară patologică. Acesta are și efect ușor laxativ, fiind recomandabil mai cu seamă pentru o cură de primăvară.


În medicina populară, cura cu ceaiul de urzici este propusă pe o durată de mai multe săptămâni în afecțiunile hepatice, biliare și splenice, la secreții abundente ale stomacului și aparatului respirator, la crampele și ulcerele stomacale, la ulcerele intestinale.
Pentru a menține valoroasele substanțe active, ceaiul se prepară doar prin opărire. Ca mijloc profilactic însă, se bea o singura ceașcă cu ceai de urzici zilnic, tot timpul anului.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8455 secunde