Ceaiul de soc vă ajută să scăpați mai repede de gripă

145
Ceaiul de soc vă ajută să scăpați mai repede de gripă - ceaiuldesoc12-1635508678.jpg

Articole de la același autor

Gripa este o boală infecțioasă care afectează căile respiratorii și evoluează rapid, motiv pentru care trebuie să o tratați de la primele simptome. Știați, însă, că puteți ameliora simptomele acesteia cu soc? Pentru a obține o ameliorare rapidă a gripei cu soc, va trebui mai întâi să pregătiți o infuzie din florile acestei plante. Acest lucru necesită mai multe ingrediente care vor oferi rezultate optime, sunt de părere specialiștii de la dozadesanatate.ro.

Florile de soc sunt utilizate în mod obișnuit în fitoterapie datorită proprietăților benefice pe care le oferă. Deși puteți cumpăra ceai de soc, cel mai bine este să îl preparați acasă și veți putea profita de avantajele maxime pe care le oferă această plantă atunci când vine vorba de ameliorarea gripei. Infuzia se prepară din următoarele ingrediente: o jumătate de cană de flori de soc, o bucată de ghimbir, sucul obținut din jumătate de lămâie, o lingură de miere, două căni de apă. Încălziți un ceainic de apă pe aragaz, iar când apa începe să fiarbă, adăugați ghimbirul și socul, pe care le veți lăsa la infuzat timp de 15 minute. Imediat după aceea, strecurați și adăugați mierea și sucul de lămâie.

După ce ați pregătit această infuzie, o puteți folosi pentru a obține o ameliorare rapidă a simptomelor de gripă.

Având în vedere faptul că socul are proprietăți antitusive, consumul acestei infuzii reduce disconfortul de la nivelul gâtului și oprește atacurile de tuse. În plus, ajută la reducerea febrei, deoarece planta provoacă transpirația organismului. Prin urmare, ajută la reglarea temperaturii corpului. Nu în ultimul rând, permite eliminarea toxinelor gripale, deci este foarte eficient în accelerarea procesului de recuperare, permițându-vă să vă simțiți mai bine într-un timp scurt. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4447 secunde