Ce spune președintele ANM despre posibila existență pe piață a unor medicamente falsificate

114
Ce spune președintele ANM despre posibila existență pe piață a unor medicamente falsificate - medicamentefalsificate-1422445669.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională a Medicamentului (ANM) a sesizat autoritățile, în 2014, în legătură cu existența în România a unor posibile medicamente falsificate, după ce instituțiile omoloage din Germania și Danemarca au informat că astfel de produse ar fi ajuns în cele două țări, relatează Mediafax. Președintele ANM, dr. Marius Savu, a declarat că nu există niciun fel de suspiciune cu privire la faptul că în România aceste medicamente au fost distribuite printr-un lanț de farmacii și ar fi ajuns la pacienți. "Nu avem nicio suspiciune că în lanțul românesc s-au eliberat medicamente false și nici că pacienții români ar fi intrat în posesia unor astfel de medicamente. Agenției Naționale a Medicamentului nu i s-a cerut verificarea unor astfel de produse", a spus președintele ANM. Totodată, Marius Savu a cerut medicilor și pacienților să sesizeze ANM ori de câte ori există suspiciuni cu privire la calitatea medicamentelor.
Precizările președintelui ANM au fost făcute în contextul dosarului penal de evaziune și spălare de bani în care anchetatorii au făcut, miercuri, 64 de percheziții la domiciliile unor persoane și la sediile unor societăți comerciale din țară. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.406 secunde