Ce spun specialiştii - Simptome care apar la persoanele infectate cu Covid-19, după vaccin

918
Ce spun specialiştii - Simptome care apar la persoanele infectate cu Covid-19, după  vaccin - simptome-1622463862.jpg

Articole de la același autor

În ultimele luni, cercetătorii au identificat o serie de simptome care sunt mai des întâlnite în cazul celor infectați cu noul coronavirus după administrarea vaccinului. Printre acestea se numără strănutul. Deși nu este inclus ca unul dintre simptomele principale ale bolii, oamenii de știință spun că strănutatul trebuie să fie atent monitorizat. Strănutul a fost cu 24% mai frecvent la persoanele cu vârsta sub 60 de ani, care au făcut Covid după ce au fost vaccinate, precizează doctorulzilei.ro.

Chiar dacă pot fi declanșate din mai multe motive, problemele de respirație fac parte și din patologia Covid. Tocmai de aceea, persoanelor cu dificultăți de respirație le este recomandat să facă un test pentru depistarea bolii.

Un alt potențial simptom este durerea de ureche. Dacă suferiți de dureri de urechi în zilele de după administrarea vaccinului, ar putea fi un semn că v-ați infectat. Deși este un simptom mai rar întâlnit, inflamarea ganglionilor trebuie luată, neapărat, în calcul. Studiul a constatat că cei care au fost vaccinați împotriva virusului au fost mai puțin susceptibili de a raporta oricare dintre simptomele coronavirusului. Cei studiați au avut cu aproape 70% mai puține șanse de a avea febră față de cei care nu au fost vaccinați și 55% mai puțin probabil să fie obosiți. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5987 secunde