Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei apă minerală regulat - Nimeni nu-ți spune acest secret

1607
Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei apă minerală regulat - Nimeni nu-ți spune acest secret - apa-1639666520.jpg

Articole de la același autor

Apa minerală este foarte gustoasă și ne oferă satisfacție însă ascunde un secret mai puțin cunoscut: are un efect neplăcut pe termen lung asupra corpului.


Apa minerală nu este inofensivă pentru siluetă şi favorizează creşterea în greutate, deoarece dioxidul de carbon conţinut de bule stimulează apetitul.

Potrivit Realitatea.net multe persoane au crezut că este foarte sănătos un bol de salată consumat alături de un pahar de apă minerală, însă se pare că bulele acidulate sunt înşelătoare pentru greutatea noastră, stimulând hormonii foamei. 


Concluzia aparţine oamenilor de ştiinţă de la Universitatea Birzeit. Ei au efectuat experimente pe 16 şoareci cu aceeaşi greutate, care au fost împărţiţi în 4 grupuri.

Primele două grupuri au primit apă plată şi o băutură îndulcită, iar celelalte două – apă minerală cu zahăr şi apă minerală cu îndulcitor artificial.


Toţi şoarecii au avut acces nelimitat la hrană. După trei luni, rozătoarele care au consumat băuturi carbogazoase au avut o greutate cu 20% mai mult decât ceilalţi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8583 secunde