Ce program are Spitalul Județean Constanța, în perioada Paște-1 Mai

Joi, 25 Aprilie 2019
283
Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța aduce la cunoștința publicului că activitatea medicală din cadrul unității medicale va decurge normal în timpul vacanței prilejuite de sărbători, fără să fie afectată de zilele libere. Astfel, în Unitatea Primiri Urgențe, pacienții vor fi preluați non stop, investigați și, după caz, spitalizați. 


Pentru că în aceste zile de sărbătoare, de obicei, fluxul de pacienți crește, a fost suplimentat stocul de medicamente cât și necesarul de materiale, astfel încât activitatea medicală să se desfășoare fără niciun fel de sincope. Singurele modificări pentru zilele care urmează, sunt pentru cabinetele din cele două ambulatorii de specialitate. 


Conform prevederilor art. 139, alin (1) din Legea nr. 53/2003 privind Codul Muncii, cu modificările și completările ulterioare, Ambulatoriul de Specialitate (Policlinica nr.1) va fi închis pe 26, 29 și 30 aprilie dar și pe 1 Mai. Facem precizarea că ziua de 30 aprilie va fi recuperată sâmbătă, 11 mai 2019.


Pagina a fost generata in 0.456 secunde