Ce probleme de sănătate ascund coșurile de pe față?

390
Ce probleme de sănătate ascund coșurile de pe față? - deceitiaparcosuri1024x614-1547633148.jpg

Articole recomandate

Acneea este, cu siguranță, cea mai comună afecțiune a pielii, fapt pentru care de-a lungul timpului au apărut pe piață o multitudine de produse dermatocosmetice care promit să trateze aceasta problemă.


Trebuie să știi însă că acneea nu este o problemă doar de ordin estetic. De cele mai multe ori, organismul vrea să îți comunice ceva. Fii atentă la zona în care ți-au apărut coșuri și vezi ce îți transmite organismul. 


Acneea pe frunte

Coșurile de pe frunte pot indică probleme ale sistemului digestiv. Pentru a preveni apariția lor ai grijă la alimentele pe care le consumi. Încearcă să stai cât mai departe de grăsimi, mâncare procesată sau de tip junk food. Bea cât mai multă apă și consumă fructe și legume în fiecare zi.

Coșurile în zona dintre sprâncene

Acneea apărută în această zona indică probleme ale ficatului. Evita consumul de alcool și grăsimi. De asemenea, coșurile apărute în această zona ar putea indică diverse alergii alimentare. Pentru a preveni complicațiile, încearcă să te fereșți de alimentele grase și dormi suficient.

Acneea pe pomeți

În cazul în care pomeții tăi sunt invadați de coșuri, nu ar fi rău să faci o vizită rapidă la pneumologie. Acneea în aceste zone indică probleme ale sistemului respirator.

Coșurile pe nas

Dacă ți-au apărut coșuri pe nas, atunci ai putea avea probleme cu inima. Verifică presiunea sangvină și nivelul de vitamina B și încearcă să ții unregim alimentar pentru a reduce nivelul colesterolului rău.

Coșurile pe maxilare

Zona maxilarelor are legătură cu hormonii și stresul. Astfel, dacă îți apar coșuri în această zona, pot apărea schimbări hormonale. De asemenea, în funcție de partea pe care apar, coșurile pot indică care dintre ovare elimina ovule.

Coșurile pe barbie

Coșurile de pe barbie indică afecțiuni ale stomacului. Așadar, ar fi recomandat să mănânci cât mai sănătos și cât mai multe fibre, pentru a-ți îmbunătăți digestia.

Coșurile pe gât

Acneea apărută în zona gâtului indică o infecție în organism. Așadar, în cazul în care te confrunți cu o astfel de situație, cel mai indicat ar fi să faci o vizită la medic.

Coșurile pe urechi

Coșurile din zona urechilor pot trăda afecțiuni ale rinichilor. Pentru a preveni orice alte afecțiuni, încearcă să te hidratezi și evita cafeaua și alcoolul, scrie clickpentrufemei.ro

Sursă: poatenustiai.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9798 secunde