Ce medicamente pot lua gravidele pentru răceală

283
1
Ce medicamente pot lua gravidele pentru răceală - cemedicamentepotlua-1427399922.jpg

Articole de la același autor

Ca viitoare mămică, fiecare gravidă are grijă să acorde atenție fiecărui gest pe care îl face pentru a-și proteja sănătatea. Unul dintre exemple este tratamentul administrat pentru a trata răcelile sau virozele, afecțiuni comune, dar care necesită consultul medicului.


"Gravidele trebuie să știe că nu se pot trata cu medicamentele pe care le foloseau înainte de sarcină. Este mai bine ca în cursul sarcinii să se evite auto-medicația și prescrierea de medicamente pentru simptome minore sau de scurtă durată, cum ar fi greața de dimineață, durerile de cap, sau simplul guturai. Aceste medica-mente trebuie luate numai dacă sunt prescrise de medic. Întărirea sistemului imunitar se realizează cu ajutorul unei diete sănătoase, cu multe fructe și vegetale proaspete. Acestea conțin vitamine care vor ajuta organismul să lupte împotriva infecțiilor. De asemenea, pot lua suplimente de vitamine și minerale, admise și gravide-lor", a explicat dr. Loti Popescu, medic de familie, coordonatorul programelor de sănătate în cadrul DSP Constanța. 


Comentează știrea

VPXPctTNiOnWyuDWZS
1 decembrie 2016
cvXXpvfreKaZV

Xmrfn4 tzdjpxmwkcch, [url=http://oymfpvmdxlng.com/]oymfpvmdxlng[/url], [link=http://pzusamojuzys.com/]pzusamojuzys[/link], http://sjmwtczcxjbi.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4229 secunde