Ce mănânci ca să nu-ți mai cadă părul

468
2
Ce mănânci ca să nu-ți mai cadă părul - dietapar-1400836688.jpg

Articole de la același autor

Ceea ce mâncăm influențează, în mare măsură, starea podoabei capilare. Iată de ce este este important să știm ce alimente să nu ne lipsească din dietă dacă vrem să prevenim probleme precum căderea părului.

În jur de 90% din structura firului de păr este formată de cheratină, iar sinteza acestei substanțe se face cu ajutorul proteinelor, al zincului și al sulfului. Un aport insuficient de proteine în alimentație se poate manifesta printr-un păr casant, uscat și lipsit de strălucire. De asemenea, nivelul scăzut al proteinelor poate avea ca urmare căderea părului.

Printre sursele de proteine se numără carnea, peștele, produsele lactate, ouăle, nucile, fasolea și lintea. Zincul poate fi procurat din carne, pește, gălbenuș, drojdie de bere, semințe de dovleac, iar laptele, fasolea, broccoli și conopida ne pot furniza necesarul de sulf, scrie realitatea.net. 

Comentează știrea

mouse click the up coming document
30 mai 2014
mouse click the up coming document

liquid sandpaper Stiri Sănătate : Ce mănânci ca să nu-ți mai cadă părul | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online mouse click the up coming document http://lapress.org/hangsen-e-liquid/e-liquid-uk-is-a-viable-smoking-alternative.asp

Aurel
28 aprilie 2017
Caderea parului

Problemele legate de caderea parului apar de obicei din faptul ca cei carora le cade parul au o lipsa de vitamine si minerale. Vitaminele sunt indicate atunci cand avem probleme cu caderea parului.

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Ianuarie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Pagina a fost generata in 1.9936 secunde