Ce invenție românească a fost premiată peste hotare

455
1
Ce invenție românească a fost premiată peste hotare - toothpaste-1455632690.jpg

Articole de la același autor

Pasta de dinți ecologică românească a fost premiată cu aur la Salonul de Inventică de la Varșovia. Rețeta câștigătoare este sută la sută naturală și conține mentă, busuioc, levănțică, dar și coaja albă de ou, orez și spirulină.

A fost inventată de un grup de reputati profesori universitari si cercetători din Iași, iar la Salonul de Inventică de la Varșovia și la Salonul de la Sevastopol a fost una dintre cele mai mari atracții. Invenția grupului de profesori si cercetatori ieșeni a fost apreciată de juriul care a avut de evaluat 400 de invenții din 15 țări. Pasta de dinți ecologică românească are toate șansele să dea lovitura pe piața de profil după ce a obținut primul loc si medalia de aur la Salonul Mondial de Inventică de la Varșovia.

Delegația țării noastre a fost premiată și cu medalia Marie Curie pentru invenții în domeniul chimiei.

Pasta de dinți ecologică urmează să participe și la saloane de invenții din Croația, Paris și Tokyo în următoare perioadă, iar inventatorii speră să o poata introduce in productie. Exista insa semnale ca marile companii ce domina piata de pasta de dinti mondiala, o industie de multe miliade de dolari, nu vad cu ochi buni inventia romaneasca si vor incerca sa blocheze productia acesteia.

La salonul din Ucraina a câștigat locul 1, la Varșovia a primit o medalie de aur, două medalii de argint și bronz, iar delegația României a primit medalia Marie Curie pentru invenții în domeniul chimiei, potrivit Știrile TVR.  

Comentează știrea

Cosmin
16 februarie 2016
Afacere fara riscuri!

Afacere fara riscuri! Acum ai ocazia sa incepi o afacere fara riscuri, fara sa recrutezi oameni in retele, fara sefi, fara program fix, fara obligatii! Trebuie doar sa vrei sa te instruim noi gratuit si pas cu pas, cu maxima atentie, in asa fel incat tu sa stii cum sa castigi bani cat mai repede posibil! Solicita acum toate informatiile, la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7084 secunde