Ce fruct protejează organismul de cancer

233
1
Ce fruct protejează organismul de cancer - pomelo-1421676742.jpg

Articole de la același autor

Pomelo are 0% grăsimi și doar 36 de calorii pe suta de grame, ceea ce îl plasează în topul alimentelor de slăbit. Citricele sunt cunoscute pentru rezervele de vitamina C, iar pomelo nu face excepție. Printre altele, vitamina C luptă cu infecțiile și previne atacul de cord. Acest fruct este deosebit de important și pentru inimă, fiindcă reglează cu succes presiunea sanguină și curăță vasele de sânge de grăsime.
Conform studiilor, fructele de pomelo au capacitatea de a preveni cancerul de colon datorita ingredientelor active care inhiba dezvoltarea celulelor bolnave. De asemenea, pomelo contine o cantitate importanta de fibre, nutrienti care iti detoxifica organismul, imbunatatesc digestia si pastreaza sanatatea organelor interne, scrie doctorulyilei.ro. 


Comentează știrea

Ella
2 martie 2015
Munca la domiciliu pe calculator

Munca la domiciliu pe calculator. NU este necesara niciun fel de experienta! Lucrezi online cateva ore pe zi de acasa. Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Ianuarie 2015
Stire din Sănătate : Incredibil! Ce cauzează de fapt CANCERUL
Pagina a fost generata in 0.4052 secunde