Ce conține dosarul electronic de sănătate

111
1
Ce conține dosarul electronic de sănătate - dosarelectronic-1424885178.jpg

Articole de la același autor

Dosarul Electronic de Sănătate al pacientului, componentă a Platformei Informatice a Asigurărilor de Sănătate, conține informații medicale despre pacient, adunate la nivel național de la toți furnizorii de servicii medicale cu care pacientul a intrat în contact.

Inițializarea dosarului electronic de sănătate se realizează, la cererea pacientului, de către orice medic care deține o semnătură electronică calificată. La inițializarea unui dosar, se va încărca din Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI)istoricul medical al pacientului începând cu anul 2010, anul din care există Sistemul centralizat. 

Comentează știrea

job online de acasa
26 februarie 2015
job

Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! NU este necesara nici un fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Oamenii au inceput deja sa lucreze! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8084 secunde