Ce beneficii are uleiul de argan asupra pielii

163
1
Ce beneficii are uleiul de argan asupra pielii - cebeneficiiareuleiuldeargan-1429191458.jpg

Articole de la același autor

Uleiul de argan are efect antiinflamator, hidratează în profunzime pielea și părul și are efect energizant. De asemenea, contribuie la buna circulație sangvină, protejează sistemul imunitar și are efecte pozitive asupra performanțelor sexuale. Acestea sunt doar câteva dintre proprietățile acestui lichid de aur, cum este supranumit acest elixir al tinereții veșnice - uleiul de argan. Potrivit csid.ro, uleiul de argan este folosit îndeosebi în industria cosmetică, dar are beneficii prețioase și asupra stării de sănătate. Acesta are o mare cantitate de vitamina E, antioxidanți puternici care pot preveni apariția diferitelor tipuri de cancer și proprietăți antiinflamatoare, ameliorând simptomele dureroase asociate cu artrita și reumatismul. De asemenea, efectul antiinflamator este tocmai cel care grăbește procesul de vindecare al țesuturilor, cum ar fi în cazurile de vărsat de vânt, zgârieturi sau arsuri ale pielii.


Un alt plus al uleiului de argan constă în faptul că poate crește concentrația de sucuri gastrice și pepsină din stomac, îmbunătățind astfel digestia și grăbind procesul de ardere al grăsimilor. Uleiul de argan regenerează, hrănește și hidratează pielea, reface bariera hidrolipidică, combate îmbătrânirea cutanată și contribuie la reducerea celulitei.


Numeroase studii științifice au demonstrat, de asemenea, acțiunea antirid puternică a uleiului de argan. Uleiul de argan este remarcabil și pentru că ne ajută să ne prelungim bronzul, și, în același timp, calmează eventualele iritații după expunerea la soare.


Comentează știrea

costy
16 aprilie 2015
afaceri

Istoria omenirii este scrisă de cei care și-au propus scopuri mărețe și care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Iulie 2014
Stire din Sănătate : Cât de periculoase sunt alunițele
Miercuri, 30 Aprilie 2014
Stire din Sănătate : Care sunt beneficiile uleiului de argan
Miercuri, 30 Aprilie 2014
Stire din Cultură-Educație : Cum ne protejăm pielea de cancer
Marţi, 26 Februarie 2013
Stire din Diverse : Alimente care fac rău pielii
Pagina a fost generata in 1.6433 secunde