CAZ TERIBIL! Bebeluș mort, după ce a ajuns cu părinții la un centru SPA

785
1
CAZ TERIBIL! Bebeluș mort, după ce a ajuns cu părinții la un centru SPA - bebe1515937988-1519548777.jpg

Articole de la același autor

Un bebeluș în vârstă de patru luni, care se afla cu părinții la un centru SPA, într-o localitate apropiată municipiului Baia Mare, s-a înecat în timpul alăptării, apoi a intrat în stop cardio-respirator. Bebelușul a fost transportat de un echipaj SMURD la SJU Baia Mare, însă a decedat, a declarat directorul medical al Spitalului Județean de Urgență ( SJU) Baia Mare, dr. Vasile Pop.


"Bebelușul a fost adus la Spital în stop cardio-respirator. Înaintea efectuării transportului, bebelușul a fost stabilizat, resuscitat între 30 și 40 de minute, apoi a fost adus la Terapie Intensivă. Din nefericire, bebelușul a decedat azi (sâmbătă - n.r.) în jurul orei 11,00" a mai spus Vasile Pop, adăugând că astfel de cazuri, înec în urma alăptării, sunt foarte rar întâlnite în practica medicală.




Comentează știrea

Cristian
25 februarie 2018
LUCRU LA DOMICILIU

Va oferim urgent lucru acasa: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected] sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3396 secunde