Caz neobișnuit în Constanța. A NĂSCUT în MAȘINĂ și a mers cu bebelușul la spital într-o PUNGĂ

524
Caz neobișnuit în Constanța. A NĂSCUT în MAȘINĂ și a mers cu bebelușul la spital într-o PUNGĂ - pregnantwoman-1429000669.jpg

Articole de la același autor

Caz neobișnuit în Constanța: o femeie a născut, singură, într-o mașină, ulterior ducând copilul la spital, într-o pungă. 
Pe femeie au luat-o durerile nașterii, luni, 13 aprilie, în timp ce se afla în mașina personală. După ce a adus copilul pe lume, mămica împreună cu cel mic au mers la spital, unde au fost preluați imediat de medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe, iar după ce au primit îngrijirile medicale de urgență au fost internați în Secția de Terapie Intensivă. 


În această dimineață, atât bebelușul, cât și mămica erau în afara oricărui pericol. 


"Starea mamei este bună, fără complicații. Starea copilului este bună, a depășit stadiul critic, având în vedere că a fost adus în hipotermie, date fiind împrejurările nașterii. Și mama și copilul rămân sub observație medicală", au precizat reprezentanții Spitalului Clinic Județean Constanța. 


Potrivit medicilor ginecologi, nu este prima dată când o femeie aduce pe lume un copil într-o mașină, astfel de situații fiind înregistrate și până în prezent.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Sănătate : "Venim cu o lege pentru vaccinare"
Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Sănătate : Cartofii vă scapă de cearcăne
Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Sănătate : Cum tratați mahmureala
Pagina a fost generata in 1.2247 secunde