Caz de TBC la Liceul "Ovidius". Cursurile au fost suspendate!

1428
9
Caz de TBC la Liceul

Săptămâna aceasta elevii și profesorii de la liceul "Ovidius" din Constanța au trecut prin mari emoții. A fost depistat un caz de tuberculoză la unul dintre elevii de clasa a zecea. La nivelul școlii se vor lua măsuri de prevenire a altor îmbolnăviri prin vaccinarea celorlalți elevi, dar și a profesorilor. Ca măsuri de evitare a îmbolnăvirilor cu tuberculoză, conducerea Liceului"Ovidius" va suspenda orele de curs astăzi, începând cu ora 13:00, când se va face dezinfectarea întregii unități școlare. În plus, toți elevii și profesorii vor fi testați pentru a identifica dacă mai există și alte cazuri de îmbolnăvire. CITEȘTE ȘI - Alte TREI cazuri de TBC depistate în liceele constănțene!




Comentează știrea

Diana
19 octombrie 2012
adevarul

Sunt eleva la acest liceu si nu va fii nimeni testat. Nu intereseaza pe nimeni fiti siguri :)) Liceul va fii dezinfectat si atata tot.

ioana
19 octombrie 2012
:)

si eu sunt eleva la acest liceu si vreau sa spun ca eleva respectiva e internata de o saptamana, fiind suspectata la tbc, si nimeni nu ne-a anuntat/avertizat sa avem grija cu cine intram in contact.

Un elev
19 octombrie 2012
Da, da...

Sunt elev la Ovidius si abia azi, ni s-a spus ca nu vom face ultima ora, deoarece se va efectua o dezinsectie. Nu stia nici dracu' ca avem vreun caz de TBC in scoala. Cat despre vaccinari sau alte teste... ete scartz. Zvonurile astea sunt cam "Vax albina, crema puca"!

un parinte
19 octombrie 2012
suntem in evul mediu?

este al patrulea caz din liceu, dar celelalte au fost musamalizate. astazi s-au facut cursuri in clasa unde invata eleva bolnava. elevii nu au fost trimisi la testare. la toalete NU exista sapun sau hartie igienica. tbc si hepatita A sunt boli ale mizeriei. ne miram ca suntem pe primul loc la tbc in europa cand conditiile in care invata elevii sunt de evul mediu??? copiii au fost toti vaccinati antitbc. de ce au mai facut boala??? vaccinurile sunt praf in ochi.

anonim
19 octombrie 2012
HUA!

Cum a spus si ioana mai sus, eleva este internata de vinerea trecuta, si din cate am inteles miercuri s-a primit raportul exact ca are TBC. Nu ma mira ca diriginta ei sa fi stiut mai devreme. Au fost atat de inconstienti incat sa ne lase sa venim la liceu pana azi cand s-au gandit, hai sa ii trimitem acasa pe cei care au cursuri in liceu de la 13. Sa fim seriosi, degeaba faceti aceste stiri. Sunt convins ca se va inchide ochii din nou ! Oameni de cacat! Poate face si vreun profesor TBC, sa se trezeasca la realitate!

ddd
19 octombrie 2012
...

dezinfectie poate

Răspuns la: Da, da...
Adăugat de : Un elev, 19 octombrie 2012
Sunt elev la Ovidius si abia azi, ni s-a spus ca nu vom face ultima ora, deoarece se va efectua o dezinsectie. Nu stia nici dracu' ca avem vreun caz...
ioana
19 octombrie 2012
:)

suspecta de tbc**

Răspuns la: :)
Adăugat de : ioana, 19 octombrie 2012
si eu sunt eleva la acest liceu si vreau sa spun ca eleva respectiva e internata de o saptamana, fiind suspectata la tbc, si nimeni nu ne-a...
Parinte
19 octombrie 2012
Parinte

Ultima grija a reprezentantilor Liceului Ovidius e sanatatea copiilor! Fie ca e director sau ca e secretar tot pe mosia lor sunt elevii. Rusine pentru agresivitatea si lipsa de profesionalism de care dau dovada. Cred ca tot vina copiilor sau a parintilor va fi daca se imbolnavesc mai multi copii sau elevi. E cazul sa va faceti treaba! Rusine, rusine, rusine...

9. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Octombrie 2012
Stire din Sănătate : Caz de TBC la Liceul "Ovidius"
Pagina a fost generata in 0.2221 secunde