185
1

Articole recomandate

Nou în orașul tău! Bio Energy Water își deschide porțile pentru toți constănțenii care vor să consume o apă proaspătă și calitativă tot timpul.


Situat pe Str. Baba Novac nr.22, Bio Energy Water are ca și domeniu principal de activitate comercializarea de produse și servicii pentru tratarea și filtrarea apei.


Noul magazin, deschis și online, www.bewater.ro, face livrări în toată țara și te întâmpină cu o gamă largă de produse precum: dozatoare de apă, filtre de apă, pentru birouri și locuințe, filtre de frigidere și osmoze inverse, purificatoare de aer, aparate de apă minerală, panouri solare etc.


Bio Energy Water este importator și distribuitor exclusiv în România a produselor Mitsubishi Cleansui. Produsele Cleansui au o tehnologie unică în ceea ce privește nivelul de filtrare natural, iar această inovație are rolul să filtreze apa până la un nivel de 0,01 micrometri, asta fără a împiedica mineralele să rămână în apă.


"Din dorința noastră permanentă de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor, avem ca obiectiv creșterea calității apei, iar acest lucru îl facem numai prin comercializarea de produse premium și a serviciilor de calitate. Primii 100 de clienți care ne vizitează vor beneficia de o analiză gratuită a Apei", transmit reprezentanții Bio Energy Water.


Pentru mai multe detalii, puteți suna la nr. de tel.: 0784.203062.


Cât de importantă este calitatea apei pentru sănătatea constănțenilor

Comentează știrea

catalin
11 iunie 2015

Ai un vis, dar n-ai resurse ?! Daca esti dispus să-ti conduci viața după o viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.423 secunde