Cât costă un sejur de tratament balnear, la Sanatoriul Mangalia

255
Cât costă un sejur de tratament balnear, la Sanatoriul Mangalia - sanatoriulmangalia-1438101412.jpg

Articole de la același autor

În plin sezon estival, Sanatoriul din Mangalia oferă o oază de relaxare și tratament balnear. Dacă doriți să beneficiați de serviciile medicale ale sanatoriului, trebuie să știți că, până pe data de 30 august, tarifele sunt de sezon, după care vor scădea în funcție de perioada dorită. 


Astfel, în prezent, tariful pentru pacientul neasigurat este de 210 lei pe noapte în camera cu două paturi, 220 de lei pe noapte în camera cu balcon și 280 de lei pe noapte în apartament de două persoane. Prețul include cazarea, trei mese pe zi și tratamentul adecvat. Pacientul asigurat va plăti 126 de lei pe noapte, în camera simplă, 136 în camera cu balcon și 196 în apartament. Începând cu 31 august și până pe 27 septembrie 2015, tarifele vor scădea până la 190 de lei pentru pacienții neasigurați și 106 lei pentru pacienții asigurați. 


Rezervările pentru secțiile de spital și sanatorială sunt considerate ferme și se fac cu plata anticipată a sumei de 120 de lei. Avansul plătit se scade din valoarea tratamentului. De asemenea, începând cu 1 mai 2015, pacienții asigurați se vor prezenta cu cardul de sănătate activat, bilet de trimitere, copie și originalul cărții sau buletinului de identitate. Pacienții care nu posedă card de sănătate se vor prezenta cu trimitere de la medicul de familie, precum și cu adeverință eliberată de către Casa de Sănătate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6164 secunde