Cât costă o zi de relaxare la Sanatoriul Balnear Techirghiol

Marţi, 14 Februarie 2012, 17:31
29542
Cunoscut drept una dintre cele mai moderne baze de tratament balneo-fizical-kinetic din țară, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol beneficiază, din toamna anului trecut, și de un SPA.

"Centrul SPA al sana-toriului funcționează încă din luna noiembrie și este deschis și în zilele de week-end. Aici, pacienții beneficiază de piscină, saună și alte facilități", spune Vasilică Rusu, managerul sanatoriului.

Cei care vor să pe-treacă o zi în centrul de relaxare al unității sanitare trebuie să scoată din buzunar 39 de lei pe zi, indiferent de vârstă. Centrul SPA este deschis de luni până vineri, între orele 16.00 și 21.30, iar sâmbăta și duminica, de dimineață, de la ora 9.00, până seara, la ora 21.30.

Reprezentantul Sanatoriului Balnear Techirghiol a mai spus că, în această perioadă, unitatea dispune și de câteva oferte pentru pacienți.

"Momentan, avem o ofertă all-inclusive pentru cei interesați. Până pe 10 martie, o zi de tratament și cazare cu masa inclusă costă 85 de lei", a spus Vasilică Rusu. 


Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 1.2123 secunde