Cât costă o cură de tratament la Sanatoriul Mangalia

1439

Articole de la același autor

Planificarea unei vacanțe reușite ține nu doar de locația aleasă, cât mai ales de costurile la care se ridică "distracția". În acest sens, pentru cei care iubesc marea, dar au nevoie și să își rezolve problemele de sănătate, o cură balneo-terapeutică este soluția ideală. Ofertele Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia sunt pentru toate buzunarele și acoperă o gamă largă de servicii terapeutice.

Din iunie și până în august, porțile Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia sunt deschise celor care își doresc o vacanță completă: relaxare și tratament. De la băi galvanice, utilizate pentru pacienții cu afecțiuni reumatologice și până la aerosoli sau împachetări cu nămol, ofertele sunt dintre cele mai variate, iar cazarea, ca la un hotel de 3 stele.

"În perioada 4 mai - 14 iunie și 31 august - 27 septembrie, ofertele se încadrea-ză între 106 lei și 176 de lei, în funcție de tratament, camera aleasă și suplimentul de hrană pentru pacienții cu boli de nutriție. Ast-fel, un loc în cameră dublă la o cameră cu două paturi, 4 proceduri pe zi, cu masă asigurată costă 106 lei, pentru pacienții asigurați.

Tariful ajunge la 116 lei de persoană pentru cazarea într-o cameră dublă cu balcon, 4 proceduri pe zi și masă și ajunge la 176 de lei de persoană pentru cei care vor să fie cazați într-un apartament de două persoane, cu același număr de proceduri pe zi și masă asigurată", a precizat Viorel Pascaru, directorul Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia.

Oferte de neegalat în luna iulie

Situat pe faleză, la 50 de metri de plajă, Sanatoriul dispune de un hotel de două stele, cu capacitate de 200 de locuri, două secții clinice cu câte 75 de paturi și două baze moderne de tratament, care deservesc atât secțiile de paturi ale sanatoriului, cât și ambulatoriul de specialitate.

Pentru cei care vor să beneficieze de o vacanță în luna iulie, reprezentanții unității sanitare au pregătit oferte dintre cele mai avantajoase.

"În perioada 15 iunie-30 august, tarifele se încadrează între 126 de lei și 196 de lei, având incluse procedurile, masa și cazarea. Concret, pentru un loc în cameră dublă, cu 4 proceduri pe zi și masă, pacientul trebuie să achite 126 de lei. Tarifele cresc până la 136 de lei pentru un loc în cameră cu două paturi și balcon, cu același număr de proceduri și ajung la 196 de lei pentru cei care aleg apartamentele de două persoa-ne, cu 4 proceduri pe zi și masă asigurată", a mai precizat managerul instituției.

Reguli de internare în Sanatoriu

Pentru a vă putea interna, trebuie să faceți dovada calității de asigurat, prezentând cuponul de pensie sau adeverința de salariat cu copie a ordinului de plată pentru contribuțiile sociale. De asemenea, trebuie să aveți trimitere de la medic, nu mai veche de 30 de zile de la data internării. Cât privește stabilirea diagnosticului pentru cazurile complexe, specialiștii vor efectua analize de laborator și examinare radiologică, EKG sau teste de oscilometrie, acolo unde este cazul.

Cazarea se face cu ora 16, iar eliberarea camerei până la ora 12.

Vizita medicală se face, de regulă, a doua zi dimineața, când încep și procedurile de tratament.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4142 secunde