Casa de Asigurări a Avocaților a deschis un sanatoriu de tratament în Techirghiol/ Galerie foto

5153
2
Orașul Techirghiol are, de la sfârșitul săptămânii trecute, încă un centru de tratament balneoclimateric. Este vorba despre Complexul Balnear și de Recuperare C.A.A. "Corpore Sano". Pacienții au la dispoziție 100 de locuri de cazare de patru stele, dar și o bază de tratament la cele mai înalte standarde. Investiția a fost susținută de Casa de Asigurare a Avocaților, însă va fi deschisă pentru orice persoană care dorește să facă tratament cu nămolul și apa sărată de Techirghiol.
 

Complexul se află pe strada Dr. Victor Climescu nr. 40 și este o clădire cu șase etaje și un subsol pe două niveluri. O parte din subsol și etajul întâi găzduiesc baza de tratament, la parter se află recepția, o sală de conferințe și un restaurant cu bar.

Complexul este dotat la cele mai modern standarde în domeniu. Deține un bazin interior, o sală de gimnastică, o zonă de băi cu apă sărată, cabinet pentru împachetări cu nămol. De asemenea, la primul etaj sunt camere de tratament precum electroterapie, împachetări termice, hidroterapie și masaj. Ultimele etaje sunt constituite din zona de cazare, cu 43 de camere duble și șapte apartamente.

Contract cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate

"Complexul reprezintă un proiect curajos, unic în România. Este pentru prima oară când un astfel de proiect este început și dus până la capăt pentru oameni, pentru sufletele și sănătatea lor. Va fi o unitate cu plată, vom face contract și cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Avem 100 de locuri la dispoziția persoanelor care doresc să beneficieze de tratament. În complex vor regăsi servicii de cazare de patru stele, servicii de masă tot de patru stele și o bază de tratament de patru stele. Prețurile vor fi stabilite în perioada următoare. Vom încheia un contract și cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate pentru ca serviciile noastre să fie la dispoziția tuturor", a declarat, pentru "Cuget Liber", Septimiu Bourceanu, directorul complexului.

Complexul se deschide la 1 octombrie 2012

"Este un obiectiv care își propune să realizeze activități în regim comercial și profit. Costurile investiției au fost pe măsura sărăciei pe care majoritatea avocaților o încearcă în vremuri de criză, astfel încât nu ne permitem lucruri de proastă calitate. Cert este că avem unul din cele mai modern complexuri de acest fel din sud-estul Europei și realizat după exigențe europene", a spus și Florea Gheorghe, președintele Uniunii Națio-nale a Barourilor din România. 


Complexul va avea 40 de angajați, atât personal medical, cât și de întreținere. Primii pacienți vor sosi pe data de 1 octombrie 2012.


Comentează știrea

Ionel
3 septembrie 2012
Vai de salariatii

de la acest asezamant!Bourceanu este cel mai corect direct din Romania.Nu admite furtul.Tocmai de aceea a fost demis de la conducerea Sanatoriului Balnear Techirghiol in 2009.

delia
11 octombrie 2014

salutara ideea mai ales ca are contract cu cas , sa dispara mizeria din spitalele vechi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3631 secunde