Care sunt cele mai ciudate secrete de frumusețe

820
Care sunt cele mai ciudate secrete de frumusețe - frumusete-1319748884.jpg
Femeile ar fi în stare să aplice cele mai ciudate metode din dorința de a se menține frumoase și tinere. Doamnele și domnișoarele folosesc tot felul de tratamente neobișnuite pentru a arăta cât mai bine. Cremă pentru hemoroizi pentru a scăpa de pungile la ochi, fixativ pentru a repara machiajul sau epilarea cu balsam de păr, sunt doar câteva dintre tratamentele bizare pe care le folosesc femeile.
Potrivit unui studiu realizat pe 2.000 de persoane, femeile aplică ouă bătute pe păr pentru strălucire, folosesc pastă de dinți pe corp pentru a îndepărta bronzul fals și dorm pe spate pentru a evita formarea ridurilor pe corp. O altă metodă "neortodoxă" de înfrumusețare, este aplicarea pudrei de talc pe păr pentru degresare. Și sucul de lămâie ajută femeile să arate mai bine. Acesta este folosit pentru albirea unghiilor, dar și pentru decolorarea părului. Printre secretele bizare ale doamnelor, se mai numără și ciupirea obrajilor pentru un roșu natural, păstrarea ojei în frigider pentru a se menține proaspătă, sau aplicarea lingurițelor reci pe ochi pentru a ascunde semnele de oboseală și umflăturile.
Cercetătorii care au studiat ritualurile femeilor de menținere a frumuseții au descoperit că 4 din 10 folosesc obiecte din dulapurile pe care le au în bucătărie pentru a arăta bine. În fruntea acestora se află castravetele luat direct din frigider, pe care îl folosesc pentru calmarea tenului și căpșunile, utilizate pentru albirea dinților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 28 Octombrie 2011
Stire din Sănătate : Cariile dentare, evitate cu un vaccin
Joi, 27 Octombrie 2011
Stire din Sănătate : Copilărie măcelărită de cancer
Pagina a fost generata in 2.1813 secunde