Care sunt alimentele periculoase pentru bebeluși

256
1
Care sunt alimentele periculoase pentru bebeluși - alimentepericuloase-1424440233.jpg

Articole de la același autor

Pe lângă laptele matern, orice produs introdus în alimentația bebelușului îi poate fi acestuia dăunător, spun pediatrii. Riscul intoxicării cu nitrați, substanțe conținute de rădăcinoase sau legumele verzi, este foarte mare.

"Deși sunt aparent sănătoase, acest tip de legume supun organismul unui risc de intoxicare foarte agresivă, dat fiind faptul că sistemul digestiv al bebelușilor cu vârsta mai mică de șase luni nu este complet dezvoltat, deci nu poate suporta alimentele ca în cazul adulților.

Din acest motiv, momentul diversificării se amână cel puțin până la această dată. În cazul în care mămicile vor să înceapă diversificarea ceva mai devreme, trebuie să știe că există acele piureuri speciale pentru bebeluși, preparate special pentru vârste foarte mici", explică dr. Gherghina Rizea, medic pediatru.

Comentează știrea

Ella
2 martie 2015
Munca la domiciliu pe calculator

Munca la domiciliu pe calculator. NU este necesara niciun fel de experienta! Lucrezi online cateva ore pe zi de acasa. Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Ianuarie 2015
Stire din Sănătate : Care sunt semnele hipoglicemiei la copii
Pagina a fost generata in 0.4322 secunde