Cardul care are grijă de sănătatea ta!

386
Spitalul privat Isis a lansat cardul Benefisis, în baza căruia pacienții pot beneficia de o reducere de 10% la toate serviciile oferite în cadrul unității spitalicești. Concret, pacienților li se oferă reducerea la serviciile de obstetrică - ginecologie (naștere naturală, în apă, cezariană, intervenții chirurgicale, laparoscopie, mici intervenții, morfologie fetală, amniocenteză), pediatrie (urgențe 24 de ore din 24), radiologie și imagistică medicală, oncologie (consultații, spitalizare de zi, spitalizare continuă, chimioterapie), ambulatoriu și analize medicale (peste 400 de analize).
Cei interesați pot intra în posesia cardului Benefisis, gratuit, dacă nu dețin deja un abonament Isis pentru persoane fizice și nu sunt beneficiarii unui contract de tip corporate / asigurări. Cardul este nominal și netransmisibil. Reducerile se aplică pe loc, la prețul de listă valabil în momentul accesării serviciilor.
Pentru informații suplimentare, atât privind serviciile, cât și cardul Benefisis, cei interesați pot contacta telefonic echipa Isis la numărul de telefon 0341/463344.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4176 secunde