Cardiacii trebuie să evite grăsimile și condimentele

331
Nivelul colesterolului crește în momentul în care persoana în cauză consumă frecvent prăjituri, aluaturi, grăsimi, sau mâncare prăjită în ulei. Surplusul se depune pe pereții arterelor sub forma de plăci, îngreunând circulația sangvină, și ducând la apariția hipertensiunii.
Cardiacii trebuie să evite: carnea, grăsimile, untul, zahărul rafinat, uleiul fabricat prin presare la cald, pâinea albă, sarea, piperul, ardeiul iute, ghimbirul, maghiranul sau curry.
Pentru bolile cardiace este necesară o alimentație bogată în elemente nutritive ca: fibre, acizi grași esențiali, vitamina K și Mg, care sunt factori de protecție împotriva bolilor cardiace. Mai mult, cardiacii trebuie să practice sport și exerciții de respirații, care sunt factori de protecție dar și de prevenire a bolilor cardiace.

Nivelul colesterolului crește în momentul în care persoana în cauză consumă frecvent prăjituri, aluaturi, grăsimi, sau mâncare prăjită în ulei. Surplusul se depune pe pereții arterelor sub forma de plăci, îngreunând circulația sangvină, și ducând la apariția hipertensiunii.
Cardiacii trebuie să evite: carnea, grăsimile, untul, zahărul rafinat, uleiul fabricat prin presare la cald, pâinea albă, sarea, piperul, ardeiul iute, ghimbirul, maghiranul sau curry.
Pentru bolile cardiace este necesară o alimentație bogată în elemente nutritive ca: fibre, acizi grași esențiali, vitamina K și Mg, care sunt factori de protecție împotriva bolilor cardiace. Mai mult, cardiacii trebuie să practice sport și exerciții de respirații, care sunt factori de protecție dar și de prevenire a bolilor cardiace.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8731 secunde