Când va intra Constanța în programul de infarct miocardic

2274
Când va intra Constanța  în programul de infarct miocardic - candvaintraconstanta-1403025713.jpg

Articole de la același autor

Deși zeci de constănțeni sunt salvați de la moarte, în fiecare an, datorită intervențiilor chirurgicale la inimă pe care le realizează specialiștii din cadrul Spitalului Județean Constanța, această unitate sanitară nu este inclusă în Programul Național de Infarct Miocardic. Pentru a salva pacienții, medicii primesc câte 1.500 de euro pentru fiecare pacient de la autoritățile locale, și nu de la Ministerul Sănătății.

"60 de constănțeni au fost salvați în ultimul moment, iar medicii au făcut eforturi disperate să îi mențină în viață. Chiar și în aceste condiții, Spitalul Județean Constanța nu este pe lista unităților sanitare care să beneficieze de finanțare. Noi am luat bani de la autoritățile locale. Avem semnale de la dr. Constantin Dina, care a discutat în nenumărate rânduri cu reprezentanții Ministerului Sănătății, că situația se va schimba.

Avem promisiuni că de la 1 iulie vom intra și noi în program, însă nu ne putem baza decât pe ceea ce ni s-a transmis", a explicat managerul Spitalului Județean Constanța, Dănuț Căpățână. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5886 secunde