Când se susțin examenele pentru atestarea medicilor

283
Când se susțin examenele pentru atestarea medicilor - examen-1538552236.jpg

Articole recomandate

Ministerul Sănătății organizează, în perioada 7 noiembrie - 7 decembrie, sesiune de examen pentru obținerea atestatelor de studii complementare pentru medici, medici dentiști și farmaciști.

Potrivit unui anunț postat pe site-ul Ministerului Sănătății, pentru această sesiune pot depune dosare de înscriere candidații care au finalizat până la data de 30 septembrie 2018 pregătirea teoretică și practică efectuată în vederea obținerii atestatelor de studii complementare. Examenele se vor desfășura în centrele universitare medicale acreditate de minister în care s-a efectuat pregătirea.

Pentru fiecare probă de examen, nota minimă de promovare este 5,00, cu excepția probelor de examen pentru care sunt precizate alte condiții minime de promovare (calificativ admis/respins). În cazul în care la una dintre probele de examen nu se obține nota minimă de promovare, candidatul este declarat nepromovat.

Media finală minimă de promovare a examenului pentru obținerea atestatelor de studii complementare este 7,00.

Înscrierea candidaților la examen se va face în perioada 2-16 octombrie inclusiv, la Centrul de Resurse Umane în Sănătate Publică al Ministerului Sănătății, cu excepția atestatelor în: Acupunctură, Asistență medicală de urgență prespitalicească, Asistență medicală de urgență pentru structurile UPU, Homeopatie, Farmacie homeopată și Implantologie.

(Sursa: Agerpres)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4928 secunde