Descoperiri revoluționare prezentate constănțenilor

Cancerul și bolile de inimă, tratate cu vitamina C

516
Cancerul și bolile de inimă,  tratate cu vitamina C - curteabrancoveneasca-1369839982.jpg
"Cancerul este, în acest moment, unul dintre cei mai mari asasini ai omenirii" - astfel și-a început prezentarea Paul Anthony Taylor, director executiv al Fundației de Sănătate Dr. Rath, ținută, luni după-amiază, în fața a zeci de constănțeni, în sala de conferințe a Curții Brâncovenești.

Scopul întrunirii a fost prezentarea celor mai recente cercetări medicale, care demonstrează că "tratarea naturală a cancerului este ceva realizabil în prezent". Și, cum era de așteptat, subiectul a stârnit interesul constănțenilor, sala fiind arhiplină.

"Abordarea convențională a cancerului are o grămadă de dificultăți. Chiar și după 50 de ani de folosire a acestor abordări, nu există un control al bolii, să nu mai vorbim de prevenire. Există alternative la medicina alopată, la chimioterapie. Cercetătorii Fundației de Sănătate Dr. Rath au făcut trei descoperiri revoluționare", a explicat reprezentantul fundației.

Astfel, prima descoperire la care a făcut referire vizează stoparea răspândirii celulelor canceroase în organism. Iar potrivit cerce-tătorilor, această răspândire poate fi inhibată pe cale naturală, cu ajutorul nutrienților și mai precis a vitaminei C. Studiile au evidențiat că vitamina C are abilitatea de a "ataca" celulele anormale, fără a leza celulele sănătoase, așa cum se întâmplă în cazul chimioterapiei. De altfel, un alt studiu a relevat că deficitul de vitamina C stă la baza tuturor bolilor.

A treia descoperire remarcabilă despre care a amintit Paul Anthony Taylor vizează originea aterosclerozei și bolilor cardiovas-culare.

"Ateroscleroza nu este cauzată direct de nivelul ridicat al colesterolului, așa cum știm noi. Colesterolul ridicat are o contri-buție, dar, de fapt, boala cardiovasculară este cauzată de deficitul de nutrienți, adică de vitamina C. Boala cardiovasculară este o formă incipientă a bolii marinarilor, scorbutul", a afirmat reprezentantul fundației.

De aceea este importantă alimentația sănătoasă, dar și asigurarea nutrienților din suplimente, astfel încât organismul să aibă forța ne-cesară să lupte cu bolile, au mai subliniat militanții pentru sănă-tate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6379 secunde