Campanie de prevenire a hipertensiunii arteriale, la Constanța

464
Campanie de prevenire a hipertensiunii arteriale, la Constanța - campaniehipertensiune-1342358137.jpg

Articole de la același autor

La începutul acestei luni, Crucea Roșie, filiala Constanța a început implementarea unui proiect de conștientizare a populației cu privire la reducerea riscurilor hipertensiunii arteriale. Potrivit unui comunicat de presă al filialei, proiectul se derulează până pe 30 septembrie în parteneriat cu Radio Constanța și primăria municipiului și promovează diagnosticarea și tratarea corectă a cât mai multor pacienți hipertensivi.

"Campaniile de informare și conștientizare a riscurilor, cum ar fi infarctul miocardic și atacul cerebral, vin să sprijine, să responsabilizeze, să activeze membrii comunității pentru a lua măsuri de reducere a riscurilor hiper-tensiunii arteriale", a declarat Carmen Lungu, directorul Crucii Roșii Constanța. Carmen Lungu a precizat că în cadrul acțiunilor vor fi identificați cei care suferă de această afecțiune și care nu au avut posibilitatea să ajungă până acum la un medic, urmând să fie diagnosticați și tratați cum trebuie.

Prin urmare, obiectivele proiectului sunt promovarea participării active a cetățenilor în procesul de conștientizare a riscurilor la care se supun membrii comunității, informarea opiniei publice privind importanța cunoașterii valorilor tensiunii arteriale și distribuirea de materiale informative pentru a promova tema proiectului în rândul instituțiilor publice și private, precum licee, consilii locale sau organizații nonguvernamentale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4646 secunde