Campanie de conștientizare a diabetului

135
1
Campanie de conștientizare a diabetului - diabet13351033611400671222-1402661989.jpg

Articole de la același autor

Campania "Misiunea 150", care urmărește conștientizarea populației cu privire la nivelul ridicat al trigliceridelor în sânge și la riscurile implicate de hipertrigliceridemie va fi lansată în luna iunie de compania Abbott.

Potrivit unui comunicat de presă remis joi AGERPRES, medicii le vor explica persoanelor cu diabet, predispuse la hipertrigliceridemie (cele cu diabet, supraponderale și cele sedentare), ce sunt trigliceridele, care este valoarea lor normală, care sunt riscurile hipertrigliceridemiei și cum poate fi menținută sub control prin schimbări în stilul de viață sau prin tratament.

Publicul va putea avea acces la informații de specialitate oferite de medici și pe platforma www.misiunea150.ro.



Comentează știrea

andrei
19 februarie 2015
job

Oferim seriozitate maxima pentru cei care sa castige bani! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Aprilie 2014
Stire din Sănătate : Sfaturi pentru diabetici
Miercuri, 30 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Cum debutează diabetul de tip 1
Pagina a fost generata in 2.0121 secunde