€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Bunuri contrafăcute și nedeclarate la intrarea în țară, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea

Ştire online publicată Miercuri, 21 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali de la Biroul Vamal Constanța Sud au descoperit în Portul Constanța Sud Agigea, într-un container sosit din China, electrocasnice în valoare de aproximativ 19.500 lei, susceptibile a fi contrafăcute, precum și 30.000 artificii pentru tort, nedeclarate la intrarea în țară.


În data de 20.11.2018, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunțit la un container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în județul Ilfov.


În urma controlului au fost descoperite 300 articole electrocasnice (aparate de călcat verticale cu aburi), susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute, a căror valoare, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la valoarea de aproximativ 19.500 lei.


Totodată, au fost identificate 30.000 artificii pentru tort în valoare de aproximativ 50.000 lei, care nu fuseseră declarate la intrarea în țară.


Administratorul societății comerciale este cetățeanul român A.B., în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul în județul Ilfov.


Bunurile în cauză, atât cele susceptibile a fi contrafăcute, cât și cele nedeclarate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, folosirea de acte nereale la autoritatea vamală și efectuarea fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8528 secunde