Bunătăți care aduc frumusețe

116
1
Bunătăți care aduc frumusețe - 26novbunatfrumusete-1385382868.jpg

Articole recomandate

Frumusețea vine din interior! Este o zicală, pe care o agreează și specialiștii în nutriție. Dar când folosești alimentele potrivite, cu siguranță vei străluci, sunt de părere specialiștii unica.ro. Iată câteva alimente care aduc frumusețe:

Migdale. Dacă observi că încep să-ți apară fire albe, este bine să consumi mai multe migdale. Acestea conțin o enzimă care previne acumularea de peroxid de hidrogen în foliculi, element ce determină pierderea culorii părului. Mai mult, migdalele sunt bune și pentru exfoliere. Prăjește un sfert de ceașcă de migdale și amestecă-le cu două linguri de ulei organic de nucă de cocos, până când obții o pastă. La duș, unge-te pe piele cu pasta obținută și apoi clătește.

Cacao. Pentru un ten mai frumos, poți turna pudră de cacao în apa de baie. Com-bină o optime de cană de pudră cu o treime de cană de lapte degresat și apoi toarnă amestecul în cadă. După ce ieși din apă, vei vedea că pielea ta va fi mai catifelată.

Iaurt. Datorită calciului și fosforului pe care le conține, vei beneficia de un zâmbet mai alb și de o dantură sănătoasă. Pentru uz extern, folosește-l pe post de mască de păr. Amestecă jumătate cană de iaurt cu 3 linguri de miere și un gălbenuș de ou și unge-te pe păr, lăsând să acționeze timp de 15 minute. 

Comentează știrea

magic leverag hair rollers
23 mai 2014
magic leverag hair rollers

Apart from the sporty fairing, we notice web-shaped alloy wheels and a sizable disc brake. magic leverag hair rollers http://magicleveraghairrollers.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Octombrie 2013
Stire din Sănătate : Cum să fim frumoase în sezonul rece
Pagina a fost generata in 0.4654 secunde