Bugetul Sănătății pe 2018, avizat favorabil. VEȘTILE SUNT BUNE!

193
1
Bugetul Sănătății pe 2018, avizat favorabil. VEȘTILE SUNT BUNE! - asistentimedicali750x430-1513167407.jpg

Articole de la același autor

Bugetul Sănătății pe 2018 a fost avizat favorabil, săptămâna aceasta, în forma propusă de Guvern, de comisiile parlamentare de specialitate reunite, cu 18 voturi "pentru" și șapte "împotrivă". Proiectul a fost aprobat cu un amendament care vizează alocarea sumei de 5,8 milioane lei pentru dotarea Spitalului Floreasca, relatează Agerpres.


O altă propunere privind creșterea alocației bugetare pentru medicii de familie urmează să fie discutată în plen. De asemenea, au fost respinse 1.459 de amendamente, majoritatea referindu-se la aparatura medicală, construcția de spitale noi, consolidarea celor existente și achiziții de ambulanțe, câte una în fiecare comună.


Ministerul Sănătății va avea un buget de 8,762 miliarde de lei, un plus de 4,6% în 2018 față de anul acesta, în condițiile în care pentru Casa Națională de Asigurări de Sănătate s-a alocat suma de 33,769 miliarde de lei, cu 4,5 miliarde de lei mai mult față de anul 2017, respectiv o majorare de 15,5%, potrivit sursei menționate.




Comentează știrea

unu'
13 decembrie 2017
platitor de taxe...

a fost un interviu , cu un medic primar , dintr un imp spital... a spus clar, an de an bugetul sanatatii ar fi indestulator pt toate, salarii, medicamente, etc, DACA NU S AR FURA atat de mult... credeti ca vreodata, ii va satura cineva pe lacomii in halate albe? indiferent de salar, de la infirmiere la manageri de spital, vor fura in continuare cat demult pot, pt ca , bugetar fiind , nimanui nu ii pasa, nimeni nu te trage la raspundere... dincolo de indiferenta de pacient si necazurile lui... ce poate fi mai ABJECT decat sa speculezi suferinta umana??? asta fac zilnic angajatii spitalelor, cca 80-90 % dintre ei, caci mai sunt si oameni corecti...putini, mult prea putini...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2367 secunde