€ 4.748
£ 5.4269
$ 4.1981

Bucurii pentru pacienții "pitici" din Spitalul Județean. Cinema și loc de joacă la pediatrie

Ştire online publicată Vineri, 05 August 2016. Autor: Vali PAPATANASIU
Copiii ce vor fi internați la secția de pediatrie din Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” vor avea parte de o ședere mai plăcută, deoarece acestora li s-a amenajat un loc de joacă, dar și o sală de cinema. 


Sala de mese de la etajul VIII din spital a fost modernizată de către Asociația „Dăruiește Aripi”, implicând încă o dată comunitatea de afaceri a orașului. Sala este deja funcțională și deservește capacitatea întregii secții de pediatrie. Cu acordul conducerii spitalului, asociația a multiplicat funcționalitatea acestei încăperi, transformând-o și în cameră de joacă, sală de mese și cinema. 


„Pentru copiii internați în spital care sunt smulși din normalitatea universului copilăriei, este traumatizant să petreacă chiar și o zi închiși într-o cameră de spital. Cu această modernizare a sălii de mese pe care am transformat-o și în sala de cinema și de joacă, încercăm să îi readucem la normalitate, să uite de ceea ce implică internarea în spital”, a declarat Alina Vasea, fondatoarea „Asociației Dăruiește Aripi”.


Citeşte articolul integral pe sănătate.cugetliber.ro
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7451 secunde