Bucurii pentru pacienții "pitici" din Spitalul Județean. Cinema și loc de joacă la pediatrie

327
Bucurii pentru pacienții

Articole de la același autor

Copiii ce vor fi internați la secția de pediatrie din Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sfântul Apostol Andrei" vor avea parte de o ședere mai plăcută, deoarece acestora li s-a amenajat un loc de joacă, dar și o sală de cinema. 


Sala de mese de la etajul VIII din spital a fost modernizată de către Asociația "Dăruiește Aripi", implicând încă o dată comunitatea de afaceri a orașului. Sala este deja funcțională și deservește capacitatea întregii secții de pediatrie. Cu acordul conducerii spitalului, asociația a multiplicat funcționalitatea acestei încăperi, transformând-o și în cameră de joacă, sală de mese și cinema. 


"Pentru copiii internați în spital care sunt smulși din normalitatea universului copilăriei, este traumatizant să petreacă chiar și o zi închiși într-o cameră de spital. Cu această modernizare a sălii de mese pe care am transformat-o și în sala de cinema și de joacă, încercăm să îi readucem la normalitate, să uite de ceea ce implică internarea în spital", a declarat Alina Vasea, fondatoarea "Asociației Dăruiește Aripi".


Citeşte articolul integral pe sănătate.cugetliber.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9594 secunde