Biserica se implică în campania de vaccinare

422
2
Biserica se implică în campania de vaccinare - vaccin-1502203792.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a mulțumit patriarhului BOR, Daniel și tuturor preoților care s-au implicat în campania pro-vaccinare.

"Doresc să mulțumesc Preafericitului Părinte Patriarh Daniel și tuturor preoților care sunt alături de părinți și copii, pentru angajamentul și implicarea acestora în campania pro-vaccinare.

Parteneriatul dintre Biserică și instituțiile statului este esențial pentru societatea noastră. Împreună, putem face mai mult bine și mai multe lucruri bune pentru viitorul sănătos al copiilor noștri. Deschiderea și implicarea socială a Bisericii Ortodoxe Române în viața comunității sunt bine cunoscute, ca și misiunea sa educațională. Biserica reprezintă un sprijin de neprețuit pentru familiile din România, un adevărat pilon de încredere și de speranță. De aceea, activitatea pastorală și misionară desfășurată de Biserică în slujba credincioșilor săi este pe cât de importantă, pe atât de apreciată", a scris Florian Bodog, pe pagina lui de Facebook.

La începutul săptămânii, Patriarhia Română a anunțat că susține programele publice de vaccinare care urmăresc scopuri terapeutice, precizând că părinții copiilor trebuie să primească asigurări din partea autorităților competente și a companiilor farmaceutice asupra faptului că vaccinurile provin din surse sigure.

Comentează știrea

Gigi
8 august 2017
Da !

Am vazut ca oamenii bisericii se pricep la vaccinare ! Ala , de la Husi , Barladeanul , vaccina pe seminaristi , de ramaneau cracanati tot mandatul de parohi , iar preotii calugari aveau greturi pana ajungeau stareti sau diaconi . Ala , Pomohaci , vaccineaza la ciocan , sa ramana smirna pana o gata treaba , iar ala de la Buzau vacineaza de le cresc dioptriile doritorilor de parohii si staretii . Asta , de la Tomis , Spagoveanul Teodosie , foloseste unguente speciale si proceduri in procesul intromisiunii , de se vede din mers la Tanasescul si la colegii de generatie , inclusiv la nevestele lor si la copiii procreati . Calugarul Macarie de la 23 August , iubitul Spagoveanului , ala de a intemeiat manastirea de acolo , a preluat ciocaniada ca o virtute si a dus-o si in altar si in amvon , cu iubitul sau coleg de suferinta , atingand Nirvana ultima , in grad de SIDA 3 ... Unde-i Domnul sa-i rasplateasca pe masura ? Probabil , prin galaxie , fara griji , cu sacii in caruta si calare pe Zambilica , aia sexi ...

DECI
9 august 2017
AȘADAR ȘI PRIN URMARE !

CE LEGĂTURĂ AU VACCINURILE CU HOMOSEXUALII ȘI PEDOFILII ? TE-AI BĂGAT ÎN SEAMĂ, DACĂ TĂCEAI FILOZOF RĂMÂNEAI ! BISERICA TREBUIE SA-ȘI VADĂ DE PROBLEMELE DUHOVNICEȘTI ȘI RELIGIOASE ! CELE LUMEȘTI TREBUIESC REZOLVATE DE CEI DIN LUME PENTRU CĂ, PENTRU ACEST FAPT AU FOST ALEȘI ȘI PRIMESC SALARII CONSISTENTE, SALARIILE ȘI PENSIILE OAMENILOR SUNT DEFAPT ÎN BUZUNARELE ACELOR NEISPRĂVIȚI ȘI INCOMPETENȚI, CĂ OAMENI CAPABILI ȘI MERITUOȘI, NU-ȘI BAGĂ ÎN "CÂRD" CU POLITICIENII, CU OAMENII FĂRĂ OMENIE, ADICĂ CU TRĂDĂTORII NEAMULUI ROMÂNESC, DACĂ STĂM ȘI ANALIZĂM, CE BENEFICII AVEM DE LA AȘA ZISA REVOLUȚIE DIN1989, AJUNGEM LA CONCLUZIA CĂ, DEFAPT PENTRU ROMÂNIA ȘI ROMÂNI, REVOLUȚIA DIN 1989 ȘI AȘA ZISA DEMOCRAȚIE, NU, NE-AU ADUS NIMIC BUN, CI NUMAI : DEGRADARE MORALĂ, DESFUNDARE, URĂ, DISPREȚ, DUȘMĂNIE, VRAJBĂ, RĂUTATE, LIPSĂ DE : CREDINȚĂ ÎN DUMNEZEU, IUBIRE DE DUMNEZEU ȘI APROAPELE, ROMÂNII PRIBEGESC DIN POARTĂ-N POARTA DIFERITELOR ȚĂRI ALE LUMII DE AICI ȘI DE PRETUTINDENI ȘI ASTA PENTRU CĂ A FOST OMORÂT CONDUCĂTORUL ÎN ZIUA NAȘTERII DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, ADICĂ ÎN ZIUA DE CRĂCIUN, LA CARE SE ADAUGĂ CELE APROXIMATIV 20 DE MILIOANE DE PRUNCI AVORTAȚI ȘI NE MAI NUMIM CREȘTINI ORTODOCȘI ȘI BOTEZAȚI ÎNTRU HRISTOS, SĂ NE FIE RUȘINEEEEEEEE, TRĂDĂTORII DIN ROMÂNIA ȘI-AU UNIT FORȚELE CU CEI DIN AFARA ROMÂNIEI PENTRU DISTRUGEREA ROMÂNIEI ȘI POPORULUI ROMÂN CU BUNĂ ȘTIINȚĂ ȘI PENTRU CARE FAPT, LA TIMPUL POTRIVIT VOR AVEA DE DAT UN RĂSPUNS GREU ÎN FAȚA LUI DUMNEZEU, PENTRU CĂ ȘI-AU BĂTUT JOC DE ROMÂNIA ȘI DE ROMÂNI !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5292 secunde