Bine de știut! Cu ce poți înlocui antibioticele

178
Bine de știut! Cu ce poți înlocui antibioticele - reflectionsinaflaskofmethylenebl-1424854967.jpg

Articole de la același autor

Albastrul de metil poate fi, în unele cazuri, o variantă mai ușoară de tratament, putând înlocui chiar și antibioticele. Afla ce poți trata cu această substanță, ce, pe vremuri, era foarte folosită. 


E eficient și un remediu rapid pentru durerile sau usturimile din gât. Atunci când neplăcerea apare, poți îmbina capătul unui bețișor de ureche curat cu albastru de metil și să întinzi în câteva momente substanța în locul dureros. Ai grijă să faci mișcări delicate și să nu înfigi bețișorul adânc! O altă variantă, mai sigură, este să iei comprimate de supt ce au în componență și albastrul de metal.

Deoarece substanța are proprietăți anti-bacteriene, poate fi folosit pentru dezinfectarea rănilor ușoare, superficiale. Aspectul negativ este că, pentru timp limitat, colorează pielea unde este folosit.


Albastrul de metil are o toxicitate redusă și în general este tolerat ușor și în tratamentele de lungă durată. Înainte să apelezi la tratamentul cu albastru de metil, întreabă un medic, scrie avantaje.ro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3125 secunde