Bercea Mondial, eliberat condiționat

193
Bercea Mondial, eliberat condiționat - berceamondial60865900-1549629488.jpg

Articole recomandate

Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, personajul ajuns în atenția presei prin prisma legăturilor sale din lumea politică și nu numai, va fi eliberat condiționat. Magistrații Tribunalulului Mehedinți au decis că Bercea Mondial poate ieși din închisoare.

Bercea Mondial, pe numele real Sandu Anghel, a fost încarcerat în 2011, după ce și-a înjunghiat un nepot, un fiu al fratelui său, în acest caz primind o primă condamnare de 7 ani și 6 luni de închisoare pentru tentativă de omor calificat, majorată la 8 ani și 9 luni de ultima instanță.

În anii următori au venit și altele, din zecile de dosare aflate de-a lungul vremii în cercetare câteva ajungând în instanță. Astfel, în 2013 Sandu Anghel a fost condamnat pentru evaziune fiscală și spălare de bani, iar în 2015, pentru mituirea unui gardian al Penitenciarului Colibași.

Un alt dosar se află în prezent pe rol la Tribunalul Olt și îl vizează pe el și pe un nepot al său, împreună, aceștia atacând cu mașina și înjunghiind un fost viceprimar și o altă persoană. La sfârșitul anului trecut, Judecătoria Drobeta Turnu-Severin a pronunțat o decizie favorabilă lui Bercea Mondial în privința eliberării sale condiționate, însă procurorii au atacat-o. Cererea procurorilor a fost respinsă de Tribunalul Mehedinți, magistrații menținând senținta de eliberare condiționată a lui Sandu Anghel.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 08 Februarie 2019
Stire din Sănătate : Limitați consumul de zahăr!
Vineri, 08 Februarie 2019
Stire din Sănătate : Ce înseamnă liniile albe de pe unghii
Pagina a fost generata in 1.1731 secunde