Balneologia de pe litoral, sărbătorită astăzi

202
Balneologia de pe litoral,  sărbătorită astăzi - techirghiol-1472652984.jpg

Articole de la același autor

Conferința națională cu parti-cipare internațională "Balneologie maritimă, medicină fizică și de recuperare - Tradiție, modernitate și inovație", se desfășoară în zilele de 1-4 septembrie în organizarea Sanatoriului Balnear și de Recuperare Techirghiol, în colaborare cu prestigioase instituții academice, asociații și societăți profesioniste.

Manifestarea este prilejuită de împlinirea a 117 ani de balneologie la Techir-ghiol. Deschiderea oficială a conferinței va avea loc astăzi, 1 septembrie, ora 18:30, în incinta Casei de cultură "Constantin Tănase" din Techirghiol.

"Cu acest prilej va fi omagiat academicianul Marian Traian Gomoiu la împlinirea vârstei de 80 de ani. În zilele de 2-4 septembrie, peste o sută de specialiști români, universitari, cercetători, medici, biologi, dar și de la universități din Turcia, Serbia, Grecia, Macedonia, vor dezbate probleme de actualitate din Balneologie - Medicină Fizică și de Recuperare, Management Balnear Integrat, Protecția Mediului, Resurse și Legislație, Kinetoterapie în Balneologie și Recuperare - Patologie, Terapie și Recuperare, Vertebro-Medulare - Varia", au declarat organizatorii evenimentului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.892 secunde