€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

Aveți dureri de cap? Vă ajută punctul Hoku

Ştire online publicată Joi, 11 Aprilie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Nimănui nu-i plac durerile de cap, mai ales că din cauza lor nu ne putem concentra la ce avem de făcut. Trebuie să știți, însă, că atunci când nu este vorba despre o problemă gravă, aceste dureri pot fi controlate și eliminate destul de ușor, fără a folosi calmante.


Așadar, puteți scăpa natural de durerile de cap cu ajutorul presopuncturii, o metodă chineză de vindecare, foarte ușor de realizat. Trebuie doar să învățați tehnica și să găsiți punctul Hoku din palma dumneavoastră. 


Specialiștii spun că punctul Hoku este localizat între degetul mare și arătător, acolo unde simțiți că se blochează mușchiul și este asociat cu relaxarea părții superioare a corpului. În acest fel, presiunea exercitată asupra acelui loc stimulează nervii.


Practic, folosind degetul mare și arătătorul de la cealaltă mână apăsați pe punctul Hoku pentru 30 de secunde sau până când simțiți că mușchiul începe să se relaxeze. Apoi, repetați procedura de câteva ori, atunci când simțiți că sunteți stresat sau când aveți dureri de cap. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7537 secunde