Avertisment teribil de la Dr. Menci: Ciorbele făcute în casă NE ÎMBOLNĂVESC!

2760
3
Avertisment teribil de la Dr. Menci: Ciorbele făcute în casă NE ÎMBOLNĂVESC! - menic-1402916663.jpg

Articole de la același autor

Nici apa de băut nu mai este sănătoasă. Din păcate, aceasta poate provoca probleme de sănătate, potrivit prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi. Conform acestuia, apa de la robinet are o calitate variabilă, însă clorinarea o face periculoasă pentru consumul uman.


O ciorbă făcută-n casă poate să creeze probleme de sănătate. Și asta din cauza apei cu clor, susține directorul Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), citat de LIbertatea.ro. Acesta explică faptul că adăugarea de clor în apă nu este cea mai fericită metodă de a inactiva contaminanții biologici, pentru că o parte din clor se evaporă, iar altă parte se transformă în trihalometani. Acești compuși chimici produc disfuncții ale tiroidei și chiar sunt incriminați ca agenți cancerigeni. "De aceea nu ar trebui să facem mâncare, nici ceai și nimic cu apă cu clor!", explică prof. dr. Mencinicopschi. În urma studiilor făcute la ICA în decursul anilor, s-a constatat că în România există ape din surse geologice extrem de bune, care depășesc calitățile unor branduri celebre de apă din lume. Apa din zona Herculane, Covasna, Malnaș sau Borsec e excepțională. La ICA se pot face la comandă și contra cost și analize privind calitatea apei pe care o beți sau o folosiți acasă, scrie realitatea.



Comentează știrea

Menci merge dupa Felix la puscarie
16 iunie 2014
Varanul

La puscarie

un cititor
16 iunie 2014
articol

Are cumva de castigat de la companiile care produc apa ? Sa-si vada de pensie si sa lase povestile cu apa contaminata ,sa nu vb cel care spunea ca iaurtul Actimel nu e bun si reporterii l-au prins cu iaurtul Actimel in cos !!!

noni
21 iunie 2014
clasic

Teribil, groaznic, SE INTAMPLA ACUM, E INEVITABIL, titluri in general alarmiste pentru subiecte gen, nu papati ciorbica, faceti buba la burtica. Si noi citim ca fraierii.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7226 secunde