ATENȚIE MĂMICI! Un pedofil dă târcoale prin parcul Tăbăcăriei: Se joacă cu fetițele, le atinge pe păr

53453
1
ATENȚIE MĂMICI! Un pedofil dă târcoale prin parcul Tăbăcăriei:  Se joacă cu fetițele, le atinge pe păr - pedofildragut-1469176072.jpg

Articole de la același autor

O mămică din Constanța s-a sesizat de curând, deoarece, ducându-se frecvent cu copiii săi în parcul Tăbăcăriei, "Țara piticilor", a observat un individ dubios care se juca cu cei mici, el nefiind însoțit de niciun copil. Însă, când a fost luat la întrebări de mama curioasă, acesta a făcut cale întoarsă fără să îi răspundă acesteia la întrebări. Ba mai mult, unele mămici s-au supărat că femeia a îndrăznit să îl întrebe pe bărbat de ce vine în parc, fără niciun copil și totuși se joacă cu copiii altora, pentru că ele se jucau liniștite pe telefon, în timp ce individul "avea grijă", de copiii lor.

Iată ce a povestit mămica pe un grup de socializare:

"Pedofil drăguț, caut loc de joacă cu părinți ocupați. Constanța, într-un parc foarte aglomerat, la ora 6 seara. (…) În fața mea un individ de vreo 40 de ani a adunat în jur un cârd de fetițe despletite și drăguțe pe care le învăța să se dea peste cap agățate de o bară. Individul nu rata nicio ocazie să le atingă abdomenul și spatele ori de câte ori se dezgoleau și se juca cu părul lor înainte de fiecare ridicare. În scurt timp am realizat că domnul nu venise însoțit de vreun copil. (…) L-am trimis și pe fiul meu în grupul fetelor, așteptând reacții. Se pare că prefera doar fetițele, pentru că l-a împins cât colo, gonindu-l din preajma fetelor. M-a văzut că îl priveam insistent și a început să facă pași înapoi. Am început să îi pun întrebări, nu a răspuns. Între timp, suspectul meu a dispărut ca și cum n-ar fi fost. Pe drum fata mea mi-a spus că domnul îi spusese să își despletească părul, pentru că fetițele trebuie să fie frumoase și la locul de joacă, nu doar la petreceri", povestește mămica.

Mămicile de pe platformele online au fost șocate de reacția mămicilor din parc, care se jucau pe telefon, în loc să aibă grijă de copiii lor și să observe și ele pericolul evident care se învârtea în jurul copiilor.

Comentează știrea

costica
22 iulie 2016
opinie

Frica nu te ajută să câștigi bani! Cea mai bună oportunitate a lumii! Fii pregătit pentru ceva revoluționar!Suntem mulți, deci funcționează! Lucru la domiciliu!Te ajutăm pas cu pas!Faci bani repede! http://bit.ly/29ypMJN

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5079 secunde