Atelierul național "Sănătate, Nediscriminare, Interculturalitate", la Eforie Nord

78

Articole de la același autor

Atelierul național "Sănătate, Nediscriminare, Interculturalitate", organizat de studenții mediciniști, s-a desfășurat, zilele acestea, la Eforie Nord și a avut ca obiectiv promovarea drepturilor omului și a nediscriminării în sistemul sanitar din România. 

Cei 30 de participanți la eveniment au susținut ideea potrivit căreia grupurile vulnerabile din sistemul sanitar, mai ales neasigurații, nu trebuie să beneficieze de "tratamente diferite" și că este necesar, atât în învățământul universitar medical, cât și în unitățile sanitare din România, să se respecte drepturile pacienților și obligațiile cadrelor medicale. 

Întâlnirea națională a avut scopul de a oferi o imagine de ansamblu a procesului democratic al respectării drepturilor omului și a aplicării principiului nediscriminării grupurilor vulnerabile în sistemul de sănătate din România. 

Evenimentul, aflat la a doua ediție, a fost organizat în cadrul proiectului "Promovarea drepturilor omului și a nediscriminării în învățământul universitar medical din România" finanțat de Comisia Europeană, prin Programul Tineret în Acțiune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 29 August 2013
Stire din Sănătate : ATENȚIE mare unde mâncați!
Pagina a fost generata in 2.6653 secunde