Ardeiul iute contribuie la scăderea mortalității

321
Ardeiul iute contribuie la scăderea mortalității - ardeiiute-1484741821.jpg

Articole de la același autor

Consumul de ardei iute poate contribui la scăderea mortalității, potrivit unei cercetări desfășurate de oameni de știință de la University of Vermont din SUA, scrie UPI.com.


Cercetarea a demonstrat faptul că se poate înregistra o reducere cu circa 13% a riscurilor de mortalitate, în special în cazul atacurilor de cord și al comoțiilor cerebrale, la persoanele care consumă în mod regulat ardei iute.


Concluziile unui studiu anterior, efectuat în 2015 în China, indicau de asemenea o scădere a mortalității la persoanele care au consumat ardei iute sau plante similare, potrivit romaniatv.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 August 2015
Stire din Social : Situație gravă în România
Pagina a fost generata in 0.5953 secunde